Benvinguts a la Vila

Història Vila Santa Lucia

El que avui en dia és Vila Santa Lucia, va ser al 1950 una antiga casa de la burgesia Barcelonina. El constructor i propietari va conèixer la població de Rupit en ple èxode rural, ja que els seus habitants volien abandonar la petita localitat.

Va decidir reunir a tots els veïns i els va convèncer per quedar-se i construir tots junts la Masia de Santa Llúcia. Des de llavors, és un símbol d'unió en la població.

Edificada amb pedra blava característica de la zona i conservant l'estructura original, va voler lliurar-com a regal a la seva dona.

Al primer pis, al costat de la xemeneia i davant de les meravelloses vistes, trobem el missatge original "Ets a casa teva", "Estàs a casa teva".

La nostra filosofia es regeix per aquest gran pilar, fer-te sentir com a casa en un entorn privilegiat.

Creem experiències úniques respectant la natura que ens envolta

Situats a la ciutat medieval de rupit

La nostra ubicació

Vila Santa Lucia es troba a 100 quilòmetres de la ciutat de Barcelona sent un lloc ideal per a una escapada i poder passar un cap de setmana a l'espai natural de les Guilleries.

Situats a la part alta de la ciutat medieval de Rupit, permet passejar des de la Vila fins al centre on gaudir dels carrers empedrats i racons amb història. L'entorn que ens envolta, juntament amb el servei i l'exclusivitat de les habitacions han de garantir que no falti de res durant la teva estada.

Sentir-se com a casa envoltat de natura i explora els llocs únics de Collsacabra.